gucek012 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2015 Witam Serdecznie. Sprzedam domenę livecraft.pl, myślę, że jest to dosyć ciekawa nazwa, ale jakoż nie mam czasu na jej prowadzenie, a szkoda żeby została zablokowana, chętnie ją sprzedam za bardzo niską cenę. Chcę za nią 50zł, przyjmuje tylko Paypalem. Jeżeli ktoś ma zamiar postawić na niej serwer minecrafta dodam do niej skrypt na sklep minecraft za 10zł który kosztował 60zł. Domena jeszcze jest opłacona na 5 miesięcy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2015 Czy ja wiem czy to taka niska cena... Jest ona wyższa niż wykupienie nowej domeny na rok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gucek012 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2015 Nazwa też ma swoją wartość, mogę hostingować domenę przez te 5 miesięcy, jeżeli ktoś chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gucek012 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2015 //Zmniejszam cenę do 30zł + 10zł jeżeli chce ktoś ten panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach