Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 Witam, Poszukuje pomysłu na zagospodarowanie domeny www.googol.pl. Moje aktualne pomysły to: - serwis o pozycjonowaniu - serwis ogólnie o google - serwis matematyczny (http://pl.wikipedia.org/wiki/Googol) [od początku do końca zasób materiałów dla wszystkich przedziałów wiekowych] - spis katalogów seo/narzędzia seo Może macie jakieś inne pomysły, lub pomożecie mi w wybraniu jednego z powyższych ? Z góry dziękuje za odp. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtualny.info 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 - serwis ogólnie o google - spis katalogów seo/narzędzia seo Mi te propozycje najbardziej się podobają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarkHost 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 A moze wlasna wyszukiwarke??:-] Albo jakas gre:) Podobna do thecrims.com czy ogame.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtualny.info 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 A moze wlasna wyszukiwarke??:-] Albo jakas gre:)Podobna do thecrims.com czy ogame.pl Taaaaaaa, to ,moze od razu serwis wymiany pokemon'ów? Parodia.... Co do wyszukiwarki - po co? Jaki mialoby to sens?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 Proszę bez kłótni w tym temacie bo niczego nie wnoszą. Każdy ma swoją wizje - rzecz jasna wybiorę tylko jedną Jeśli chodzi o pomysł wyszukiwarki, to zwyczajnie nie ma szans konkurować z takim gigantem jak google.pl - no chyba że dysponował bym ogromnym zasobem pieniędzy, i naprawde rewolucyjnym pomysłem - niestety oba punkty nie mają nic wspólnego z moją osobą Gra online ? Może i znalazło by to swoją grupę odbiorców, tak jak oblegany aktualnie OGame i inne tego typu sprawy - ale osobiście taka działalność mnie nie bawi (może nie ten wiek hehe) - a z projektu tego chciałbym czerpać choć minimalną przyjemność Proszę o kolejne propozycje/pomysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarkHost 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 Mogla to by byc gra o sporcie chyba ze... Mozesz takze zrobic aukcje internetowe:) Po jakims czasie mogly by sie rozpowszechnic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 Skoro np. www.swistak.pl, z taką powierzchnią reklamową jaką jest www.fotka.pl (wydaje mi się że to ten sam właściciel) nie zdołał "wgryść" się w rynek choć w połowie tak jak www.allegro.pl, to myśle że też nie dał bym rady. Ponadto aukcje internetowe muszą zapewnić korzystającym pełne bezpieczeństwo transakcji, a to naprawdę nie jest łatwe zadanie... Czekam na kolejne propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarkHost 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2006 yyy to ja juz nie wiem;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2006 daj przekierowanie na google.pl i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MacRusher 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2006 Po co przekierowanie? Lepiej umieścić wyszukiwarke z AdSense dla wyszukiwania i przy okazji troche zarobić. Nie będą to kokosy ale zawsze lepiej Mnie osobiście podoba się też pomysł z narzędziami SEO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach