Vonrive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Witam. Tak jak w temacie szukam dosyć taniego serwera VPS pod serwer gry CS:GO. Wydaje mi się że potrzebna by była minimum taka konfiguracja ale nie jestem pewien. Procek: minimum 3 GHz Ram: 2 GB Transfer nielimitowany Czy znalazłoby się coś takiego w rozsądnej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 microvps.pl, tiktalik.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 MicroVPS: niska cena, lokalizacja Warszawa, jakość i niezawodność. Nie wiem tylko jak w temacie transferu. Porozmawiaj z nimi najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 MicroVPS: niska cena, lokalizacja Warszawa, jakość i niezawodność. Nie wiem tylko jak w temacie transferu.Porozmawiaj z nimi najlepiej. Mamy serwery w Olsztynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 bez zastanowienia bierz microvps.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Mamy serwery w Olsztynie Przepraszam. Faktycznie. Mój błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach