Gość Web_ Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Witam, poszukuję jaknajtańszego VPS KVM. Chciałbym by serwer można było opłacić za pomocą PaySafeCard/SMS/ewentualnie PayPal Polecicie mi jakąś w miarę dobrą firmę hostingową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Polecam hosteam aczkolwiek drogo będzie. KVM również oferuje minthost i są tam chyba płatności SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web_ Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 (edytowany) W MH posiadam serwer www - ogólnie wszystko w porządku i nie mam znimi problemów, ale jakoś nie przekonują mnie. Dodatkowo słyszałem, że ich VPSy są poddatne na ataki... Przejrzałem wiele ofert firm w większości jak mnie zaciekawili był to niestety serwer w wirtualnizacji OpenVZ. Jeśli chodzi o hosteam to niestety, ale mają dużo droższą ofertę od np. wyżej wymienionego MH. Edytowano Marzec 23, 2015 przez Web_ (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 W takim razie może to sprawdź http://mzone.uk/kvm-uk A co do HT no to niestety oni każą sobie płacić ale support pierwsza klasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 RunAbove. Płatność kartą albo PayPalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Jesteś pewien, że KVM jest Ci niezbędny? Jakie ma być zastosowanie tego serwera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Sprawdź www.vmline.pl / www.v-net.pro - w obu przypadkach możesz zapłacić via paypal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Polecam nasze serwery KVM (UK), płatność Paypal: http://www.mzone.uk/kvm-uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web_ Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Jesteś pewien, że KVM jest Ci niezbędny? Jakie ma być zastosowanie tego serwera? Żeczywiście, chyba od tego zaczne Serwer służyłby mi do strony www (mały ruch) to tego serwer ts3 (tak do 10 slotów) może jakiś malutki serwer gry (z 5 slotów) oraz w przyszłości do kilku projektów, ale w tym ypadku w przyszłości jeśli będzie taka potrzeba to zakupi się mocniejszy serwer. W wyborze poszłem w strone KVM ze względu na to, iż KVM jest stabilniejszy od OpenVz ze względu na niezależne od innych vpsów jądro systemu co w przypadku jakiegoś serwera jest to dosyć istotne... Jeśli chodzi o OpenVZ to dosyć ciekawą ofertę ma microvps.pl, ale jest to jednak OpenVZ a nie KVM. Dobrze rozumuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Ja mam VPS KVM w Mintshost.pl i nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 (edytowany) poszukuję jak najtańszego VPS Polecam hosteam aczkolwiek drogo będzie. Jak ma być tanio i dobrze na początek, to sprawdź ofertę TikTalików: https://tiktalik.com/pl/pricing/standard OpenVZ wcale nie jest gorszy. Jest bardzo wydajny i na początek w zupełności wystarczający Edytowano Marzec 23, 2015 przez Bartosz Z (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Ja tylko dodam, że u nas jest XEN a nie OpenVZ - bo tak troszkę można wywnioskować z odpowiedzi Bartka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2015 Słuchaj - praktycznie KVM przydaje się tylko wtedy jeżeli chce się wgrać swoje jądro, mieć większe możliwości konfiguracyjne systemu. Domyślam się, że chodzi Ci w sporej mierze o gwarantowane zasoby. To nie jest do końca tak, że KVM zapewni Ci stabilniejszą pracę. Za destabilizacje pracy vpsów w większości przypadku odpowiada overselling, który może być zbyt intensywny zarówno na OpenVZ, jak i KVM. Znajdź dobrego dostawcę vpsów na podstawie testów umieszczanych przez użytkowników na tym forum. Poczytaj opinie, poproś użytkowników o testy vpsów w firmach, które Cię interesują, a których testów na forum nie znalazłeś. Ja od siebie polecę MicroVPS - miałem do czynienia z tymi vps'ami, i pracowało się na nich wyśmienicie. Podobne doświadczenia odnośnie tej firmy ma spora część użytkowników tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach