alibaba 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 Witam, szukam firmy, która zaoferuje mi serwer vps z parametrami pozwalającymi utrzymać forum ipb na ok. 300 uq/dziennie, serwer gry oraz teamspeak i zaoferuje przy okazji dobrą ochronę przed antyddos, nie odłączając serwera od świata i skutecznie odpierając ataki. Budżet ok. 100/mc, ale jak to za mało, to oczywiście każda oferta będzie dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 Co do TS to HosTeam ma najlepiej zabezpieczone serwery VPS w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 Microvps.pl maja lepsze parametry i ceny niz przereklamowany ht no i maja antyddosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibaba 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 Jeśli potrzebujesz dobrych pingów to HosTeam, jeśli natomiast nie będzie Ci przeszkadzało kilkanaście milisekund, to OVH. Pingi nie są dla mnie problemem, a czy VPSy też są objęte tym pakietem AntyDDoS? Strasznie chaotycznie jest to opisane na ich stronie. Microvps.pl maja lepsze parametry i ceny niz przereklamowany ht no i maja antyddosa Jak ich blackholling wygląda tak jak np. w mintshoscie to ja chyba podziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 jeżeli nie przeszkadza ci Francja to zapraszam do gameserv.pl Moge udostępnić serwer testowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 Za 18$ masz 4 GB pamięci i 40 GB dysku: https://www.runabove.com/instances/intel-steadfast.xml W OVH cała infrastruktura jest objęta podstawowym filtrowaniem DDoS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 (edytowany) Jak ich blackholling wygląda tak jak np. w mintshoscie to ja chyba podziękuje. Wyglada to znacznie lepiej, nie wytlumacze ci tego dokladnie, sami by musieli na to odpowiedziec ale sa na prawde godni polecenia. Zawsze mozesz napisac do nich na pw Edytowano Marzec 21, 2015 przez protoplasta (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibaba 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 Wyglada to znacznie lepiej, nie wytlumacze ci tego dokladnie, sami by musieli na to odpowiedziec ale sa na prawde godni polecenia. Zawsze mozesz napisac do nich na pw Po napisaniu do nich maila i przedstawieniu sytuacji, przekierowali mnie do hosteam, podobno nie radzą sobie z takimi atakami. Napisałem maila też do OVH, z zapytaniem, czy oferta AntyDDoS jest taka sama dla VPSów i serwerów dedykowanych, czy jednak te drugie mają lepszą ochronę. Zobaczymy co odpiszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach