Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2015 Witam, potrzebuję informację na temat, jaką komendą czy w jaki sposób przeczyścić Shell - tj. skasować użytkowników, foldery, pliki (serwer VPS, DirectAdmin, shell przez PuTTY). A także jeśli ktoś by miał, to jakiś działający poradnik do stawiania serwera w CS:GO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2015 A jak brzmi Twój problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2015 A jak brzmi Twój problem? Ogólnie to wcześniej podczas instalowania SteamCMD w czymś podałem zły login. Później już poprawiłem, jednak SteamCMD próbuje się logować przez 60 minut (i nic), następnie logout z PuTTY (przekroczony czas). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2015 Ogólnie to wcześniej podczas instalowania SteamCMD w czymś podałem zły login. Później już poprawiłem, jednak SteamCMD próbuje się logować przez 60 minut (i nic), następnie logout z PuTTY (przekroczony czas). Steam operuje na swoim własnym folderze, który najczęściej jest zlokalizowany w ~/.steam. W pewnych przypadkach możesz również przejrzeć ~/.config. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach