Shirako 1 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2015 (edytowany) Witam. Przez własną nie uwagę przy rejestracji domeny na OHV (domena .ovh) nie zaznaczyłem opcji ukrycia danych WHOIS. Teraz chcąc to zmienić w panelu wystakuje taka informacja: http://shirako.pl/komunikatovh.png Jeśli dobrze rozumiem oznacza to że nie ma opcja ukrycia tej informacji. Więc nasuwa się pytanie... Czy kontakt z supportem OVH coś zdziała? Może ktoś próbował już ukryć informacje o domenie (.ovh) Proszę o pomoc. Pozdrawiam Damian Edytowano Marzec 15, 2015 przez Shirako (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2015 Tak, napisz do supportu. Ukrycie danych działa(ło jeszcze całkiem niedawno). Ewidentnie mają jakiś błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2015 (edytowany) Ja użyłem do tego starego panelu managerv3 Edytowano Marzec 15, 2015 przez Enceladus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexarius 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Z tego co wiem ukrycie danych w bazie whois jest identyczne jak dla domen globalnych w związku z tym, że registry domen .ovh jest ICANN. Jak zarejestrujesz domenę na dane prywatne to możesz ukryć wszystko oprócz imienia i nazwiska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach