Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2015 (edytowany) Witam, potrzebuję maszynkę pod dwa serwery 10 slotowe, lokalizacja Warszawa lub okolice Krakowa. Nie jestem ekspertem, więc nie wiem ile zasobów mi potrzeba, ale chętnie bym się dowiedział Co do ceny jak zawsze im mniej tym lepiej, ale moje max. to 80 zł za miesiąc. Proszę o doradzenie i pozdrawiam. Niestety, ale gamehostingtalk nikt nie odpowiedział ;( Edytowano Marzec 13, 2015 przez Eskimos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2015 Niestety, ale gamehostingtalk nikt nie odpowiedział ;( Myślisz, że admini WWW będą znali odpowiedź? Sprawdź GHTalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2015 A nie lepiej skorzystać z hostingu gier? Odpada konfiguracja i administracja serwerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2015 Posiadam doświadczenie z Linuxem jaki i też z serwerami gier (cod 4, cs 1.6, minecraft), ale chciałbym spróbować czegoś nowego Myślisz, że admini WWW będą znali odpowiedź? Sprawdź GHTalk.pl Na forum jest kilka ekspertów, liczę na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2015 Dziękuje Bartoszu za polecenie : ) Eskimos, nie potrzebujesz serwera dedykowanego tylko mocnego VPS'a. Osobiście polecę Ci MicroVPS - odpowiednia lokalizacja, dobra jakość, obsługa i cena. No i zapraszam oczywiście na GHTalk.pl ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyskaczu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2015 Ja osobiście hostuje serwery csgo na dedykach w mintshost.pl pakiecik mini w cenie 89zl. Spokojnie utrzymuje około 40 graczy online tic 64. W stopce link do prowadzonej przeze mnie sieci Polski-Gaming, przed zakupem usługi w mints możesz sprawdzić jakość rozgrywki na naszych serwerach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2015 Jestem ciekaw jak 10-20 slotów tick 128 żre proces na najtańszym dedyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach