malpka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 W jaki sposób mogę ukryć adres IP serwera, na którym jest Windows XP? Chciałbym żeby poprzez jakiekolwiek pingowanie czy śledzenie trasy nie można było uzyskać adresu serwera. Na serwerze będzie m.in. Team Speak 3. Nie chciałbym korzystać z tunelowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OneDistrict 12 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 Tunelowanie via VPN, nie ma raczej innego i sensownego (z ekonomicznego punktu widzenia) rozwiązania. Najlepiej to przestań wydziwiać i zainwestuj w jakiś serwer VPS. Witrynę internetową możesz oczywiście schować za CloudFlare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Msc32 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 Przed pewnymi służbami i tak nic nie ukryjesz. Jak tor-a zhakowali to wszystko są wstanie zhakować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 (edytowany) OneDistrict przecież mówię cały czas o serwerze, nie VPS, ale dedykowanym. Po prostu mam aplikacje, która współpracuje tylko z Windowsem. Po prostu nie chcę żeby ktokolwiek poznał prawdziwy adres serwera. Edytowano Marzec 11, 2015 przez malpka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 To masz problem bo internet działa nieco inaczej niż ty byś chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach