Damian. 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 Witajcie jak w temacie szukam darmowego hostingu bardzo małej strony z domeną, jest to praca na konkurs informatyczny więc wejść tam praktycznie nie będzie szukam czegoś takiego jak było kiedyś w 1and1 hosting z domeną.pl na rok za darmo znajdę gdzieś taką promocję czy próżno szukać? Jeśli tak z góry dziękuje za linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 (edytowany) O ja pitole niedługo to klient będzie chciał by dopłacić mu do pakietu który kupuje... W 1&1 to był chyba kruczek że trzeba musowo przedłużać na kolejny rok. Domena PL 10zł brutto hosting już od 1zł możesz dostać na miesiąc więc 10zł plus 12zł to jest 22zł na ROK czy to dużo ? Hosting to możesz znaleźć sobie darmowy, są również bez reklam, z domeną cięzko. Być może ktoś w temacie zaoferuje Ci miejsce na swoim dedyku, vps lub www. Edytowano Marzec 11, 2015 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 O ja pitole niedługo to klient będzie chciał by dopłacić mu do pakietu który kupuje... Już często tak jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 W 1&1 to był chyba kruczek że trzeba musowo przedłużać na kolejny rok. Nie, nawet za darmo można było kiedyś na kolejny rok przedłużyć IIRC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 Kup domenę za 10, do tego hosting np. w bihost skoro nie zależy Ci aż tak na jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 Jeśli odpowiada Ci darmowa subdomena, to możemy zasponsorować Ci jakiś mikropakiet pod ten konkursowy projekt. Btw są też bezpłatne domeny tld .tk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2015 Z domeną Ci nie pomogę, ale mogę Cię wrzucić na mojego VPS za darmo na czas konkursu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach