Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2006 Ja słyszałem o wysyłaniu premium SMS (na debet) z pre-paida na romaningu. Szczególnie było to widoczne po uruchomieniu gry thecrims.com. Na allegro można było kupić kredyty po kilkunastokrotnie niższej cenie. Teraz ponoć się wycwanili i kasują konta z "lewymi" kredytami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2006 Nie wycfanili tylko poprostu nie dostaja od operatorow za to kasy, wiec dlaczego takie konta maja byc aktywne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2007 Przeczytałem regulamin Platnosci.pl i jest tam jeden głupi punkt: według nich płacącym może być tylko osoba pełnoletnia lub firma. Czy ktoś korzysta z ich usług i może powiedzieć czy ten zapis ma jakąkolwiek faktyczną moc i czy rzeczywiście nikt poniżej 18 lat nie będzie mógł nic u mnie kupić? To jest chyba pic na wodę... przecież takie home.pl obsługiwane przez platnosci.pl ma od cholery niepełnoletnich użytkowników... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2007 Może kupować, być może jest to związane z odpowiedzialnością kupującego czy coś takiego (kiedyś było coś takiego ale już nie pamieŧam dokładnie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2007 Czyli olać ten punkt regulaminu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2007 na to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igracz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2010 Z mikropłatnościami faktycznie jest megaproblem. Co ciekawe, nikt nie pamięta o tym, że bardzo bezpiecznym (w odpowiednich okolicznościach) sposobem na ich realizowanie (nawet od 1 gr) są po prostu... przelewy. Może mniej wygodne, ale tańsze i równie pewne. Ostatnio zaten temat zabrało się http://ibangames.pl, warto zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2011 Pojawił się nowy serwis: http://www.platnosci-online.pl Zero formalności. Rejestracja banalna (email + hasło). Zakładasz konto i działasz, czyli prościej się nie da Prowizje i opłaty - standardowe. Konta można prowadzić na firmę lub na siebie. Zarąbisty panel adm. Testuję. Jak na razie działa OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach