jensej 2 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2015 Witam, mam dziwny problem z blue screen, słabo się na tym znam ale może ktoś miał coś podobnego i mnie nakieruje. Otóż co jakiś czas wywala mi blue screena z błędem 0x0000003B, na początku pomyślałem że to przez system i w sumie zrobiłem reinstall, jednak błąd nadal się pojawia. Wydaje mi się że to coś z dyskiem ale sprawdzałem i niby bad sektorów nie ma. Może mi ktoś poradzić jak to zdiagnozować/naprawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2015 Sprawdź ram memtestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2015 Podaj jeszcze dane z nawiasu, bo ten problem tyczy się sterowników ale w zależności jaki dokładnie błąd jest taką poprawka wymagana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 Hi, sprawdź ram memtestem pod dosem i jeśli masz kilka kości ram to sprawdzaj pojedyńczo wtedy będziesz miał czarno na białym która kość jest kaput. Może to zająć torche czasu, ale wtedy masz pewność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 http://support.microsoft.com/kb/2719704/pl Dodatkowo, zobacz sobie dumpa: c:\Windows\minidump Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach