troen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2015 (edytowany) Witam, mam parę pytań odnośnie aukcji przeprowadzanych przez Hetzner.de. 1.Czy cena serwera na aukcji np. 30€/miesiąc obowiązuje cały czas podczas posiadania serwera czy tylko przy kupnie? 2.Czy są to ceny brutto czy netto? Bo jakoś nie mogę rozgryźć tego na u nich. Edytowano Marzec 8, 2015 przez troen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2015 Witam, mam parę pytań odnośnie aukcji przeprowadzanych przez Hetzner.de. 1.Czy cena serwera na aukcji np. 30€/miesiąc obowiązuje cały czas podczas posiadania serwera czy tylko przy kupnie? 2.Czy są to ceny brutto czy netto? Bo jakoś nie mogę rozgryźć tego na u nich. 1. Cały czas. 2. Netto. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
troen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2015 Dzięki za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2015 Co do cen, na aukcjach są wyświetlone ceny brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach