ERROR 1 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 (edytowany) Witam. Mam do sprzedania kopię profesjonalnego serwera TS3 - publiczny/4fun. TeamSpeak jest zabezpieczony przed jakimikolwiek włamaniami. W razie potrzeby mogę pomóc w instalacji, wgraniu IPTables'a, zmienieniu portu query, ustawienia whitelisty itd. TeamSpeak zawiera: - Strefę Administracji - Strefę Obsługi Klienta - Strefę Publiczną - Strefę Premium - Strefę Rozrywki - Strefę Prywatną - Strefę tymczasową - Strefę Youtube - Rangi Administracji - Rangi Specjalne - Rangi 4fun - Rangi Rejestracji - Rangi eventowe - Rangi Województw - Rangi wiekowe Wszystkie rangi z bezbłędnie zrobionymi permisjami. Znaczki również są ustawione. Do wszystkiego dorzucam: - Dobrze skonfigurowanego oraz zrobionego pod względem graficznym bota JTS3 - Zrobiony przeze mnie banner WIECEJ INFO W KONTAKCIE. Jesteś zainteresowany? GG: 35870770 e-mail: kubahadlaw1@wp.pl Edytowano Marzec 6, 2015 przez ERROR (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 demo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ERROR 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2015 Cena zmniejszona do 20 złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2015 sprzedania kopię profesjonalnego serwera TS3 Czyżby oburzony technik zabrał zabawki i wystawił swoją pracę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ERROR 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2015 @up Nie po prostu robię na localhoscie i wystawiam na sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach