ERROR 1 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2015 (edytowany) Witam. Ogłoszenie zamieszczam w sprawie zaoferowania zrobienia profesjonalnego serwera TS3 odpłatnie. Zajmuje się tym komunikatorem od ponad 5 lat więc moja wiedza w nim jest naprawdę duża. Prowadziłem różne publiki - dosyć popularne. Ilość osób sięgała tam do 500. Co oferuję/potrafie? - Instalacja serwera TS3 na systemie LINUX/DEBIAN/CENTOS/FREEBSD - Stworzenie rang ze bezbłędnie zrobionymi permisjami + znaczki - Instalacja wszelkich botów wraz z ich konfiguracją - Solidne zabezpieczenie serwera przed włamaniami - Zaprojektowanie wyglądu teamspeaka - Zrobienie potrzebnych opisów wraz z ewentualną grafiką - Naprawa wszelkich bugów - IPTables - Podpięcie domeny pod serwer Jednym słowem - potrafię wszystko. Kontakt: GG: 35870770 e-mail: kubahadlaw1@wp.pl Prywatna wiadomość forum Edytowano Marzec 5, 2015 przez ERROR (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2015 "Potrafię wszystko" nie potrafisz tylko jednego - nie dawać ludziom robić z siebie jelenia, aluzja do cen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ERROR 1 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2015 @up Wybacz, mam brać 200 złotych za zrobienie serwera TS? Bez przesady. Robię to z pasji, nie pieniędzy. Nie wiem dlaczego taka fala tzw. "hejtów" leci w moją stronę. Tanio to źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 Robisz to z pasji to dlaczego bierzesz za to pieniądze ? WTF... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 (edytowany) Jak zwykle co niektórzy np. za 15 minut pracy chcieliby kasowac 100-150zł (nie pisze tego w odniesieniu do oferty autora postu). Edytowano Marzec 6, 2015 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 Takie czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 Robisz to z pasji to dlaczego bierzesz za to pieniądze ? WTF... Chce dorobić do kieszonkowego, a Wy się czepiacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 ExE wiele razy udowadniałem Ci że profesjonalistą to ty nie jesteś. A swoją wiedze wiele razy pokazałeś na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach