Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2015 Witam, Mam problem z dostępem do serwera przez PuTTY. Wpisuje adres IP, port standardowy - 22, zaakceptuję i wyświetla mi błąd - Network Error: Connection Refused. SSHD i Proftpd są aktywne (w Direct Admin). Próbowałem restartować, jednak nic nie daje. W tej "czarnej konsoli" nie wyświetla się nic. Jest nieaktywna. Co może być nie tak? VPS w mintshost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2015 (edytowany) SSH na pewno masz na porcie 22? Może masz ten port zablokowany, masz w DA taką zakładkę jak Config and Server Security? Próbowałeś na innym łączu nawiązać połączenie? Edytowano Marzec 4, 2015 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2015 Podłączyłem się pod 33222 i jest ok. Teraz tylko problem że nie działa hasło, które dostałem od firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach