damian_damian 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2006 Czesc. Zarezerwowałem domenę rywalizacja.pl. Zastanawiam się nad jej kupnem. Wg mnie plusy domeny to: -nazwa składa się z jednego słowa -łatwa do zapamiętania Minusy: -w google tylko 936,000 zapytań Moglaby byc to strona poswiecona tematyce sportu np. forum o sporcie. Czy wg was ta domena może być wartościowa? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2006 Lol... To ja miałem ją parę dni wcześniej zarezerwowaną... też myślałem o sporcie, ale potem doszedłem do wniosku, że dziwnie brzmi jak na ewentualny portal sportowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damian_damian 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2006 Wiem, że ktoś ją miał zarezerwowana kilka dni temu. A ja przed tobą miałem ją jeszcze 2 razy zarezerwowaną. Miałem inne sprawy i zapomniałem wogóle o niej. Później chiałem napisać posta na forum co myślą o tej domenie a tu masz, ktoś już ją zarezerwował. Trochę żałowałem, że przedtem przegapiłem tą domenę. Teraz ja się zastanawiam czy ją kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2006 Jakbym wiedział, to bym kupił Też jestem ciekaw, co inni sądzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pit 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2006 To dobra domena jeśli strona będzie o kobietach One to potrafią ze sobą rywalizować, aż miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2006 No są przynajmniej 2 osoby w polsce, którzy chcą ta domene to już jest jaiś kapitał początkowy. Domena jest zbyt skomplikowana językowo jak dla Kowalskiego nie mówiąc o zwolennikach Leppera. Przypomina mi stoł-z-powylamywanymi-nogami.pl Jest dobra pod serwis który już jest na aliasie ale chce awansować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach