internecik 4 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Sprzedam domenę generyczną darmowyhosting.pl Adres ten idealnie nadaje się na uruchomienie usługi darmowego hostingu np. w zamian za utrzymywanie domen. Wówczas rejestrator zarabia na odnowieniach domen a w zamian udostępnia niewielkie konto hostingowe. Oczekiwana cena: 24 000 zł netto, możliwość płatności w ratach. Kontakt: kamil@ia.pl https://premium.pl/darmowyhosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Tak serio z tą ceną ? sama nazwa domeny jest sprzeczna z taką ceną zejdź na 2400 zł to może ktoś weźmie, kwota jaką żądasz jest z sufitu i niezłym fantastą musisz być skoro tak ją wyceniłeś :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Tak serio z tą ceną ? sama nazwa domeny jest sprzeczna z taką ceną zejdź na 2400 zł to raczej na 24 zl zarejestruj jeszcze darmowyserwer.pl bo jest wolna, bedzie w pakiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Domena jest warta coś, na "darmowym hostingu" da się coś zarobić ale nie są to z początku kwoty pozwalające na inwestowanie 30 tyś zł w domenę ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Niektórych to mocno fantazja z tymi cenami ponosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banan47 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Tak, bo myślą że wystarczy mieć taką domenę i od razu sukces murowany... chmara klientów i miliony na koncie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 getreal.pl , za 2k netto sprzedałem nigdy bym się nie spodziewał, że za ktoś ją kupi a jednak, wszystko zależy od kupującego i jaki ma budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Czyli mówiąc krótko - domena jest warta tyle ile ktoś chce za nią dać. @Infinity Tech - to była cena z aukcji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Czy ja prosiłem kogoś o wycenę domeny? Jak ktoś nie wie czym jest domena generyczna, to niech oszczędza swoją klawiaturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Czy ja prosiłem kogoś o wycenę domeny? Jak ktoś nie wie czym jest domena generyczna, to niech oszczędza swoją klawiaturę. Domena generyczna to taka na którą się łapie frajerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 (edytowany) Domena generyczna to taka na którą się łapie frajerów? Jak nie wiesz, to poczytaj sobie do poduszki: http://adnews.pl/poradnik-co-to-jest-domena-generyczna/ Edytowano Marzec 2, 2015 przez internecik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 Z dupy miałem zgłoszenie przez providera, takich sprzedaży miałem XXX, co mnie utwierdza w przekonaniu że klient kupujący ma zawsze rację ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2015 http://adnews.pl/poradnik-co-to-jest-domena-generyczna/ Z cyklu 1001 baśni marketingowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach