malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2015 Mam problem z Firefoxem na Ubuntu 14.04 + LXDE. Usuwałem cache i ciasteczka, ale nic nie dało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2015 To raczej wina administratora strony niż Firefoxa, na innych przeglądarkach działa okej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2015 Nie, z tego co wyczytałem to problem z zapisywaniem ciasteczek, ale żaden znaleziony przeze mnie sposób nie pomógł skutecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2015 To sprawdź na innej przeglądarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2015 Przecież napisałem Ci, że na innych nie działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2015 To problem po stronie konfiguracji strony/serwera, nie przeglądarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2015 Tyle to wiem, ale w jaki sposób sobie z tym poradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2015 Nie zapętlać przekierowań. To Twoja strona? To podaj adres, pokaż konfigurację, etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2015 Nie, z tego co wyczytałem to problem z zapisywaniem ciasteczek, ale żaden znaleziony przeze mnie sposób nie pomógł skutecznie. Tyle to wiem, ale w jaki sposób sobie z tym poradzić? No chyba jednak nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2015 (edytowany) Poradziłem sobie. Edytowano Marzec 1, 2015 przez malpka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2015 A nie z VPS-a działa? Na swoim komputerze możesz pobrać normalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach