dark.vertex 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 Zlecę wykonanie szablonu pod Wordpress, podstrony: o mnie, projekty, galeria. Projektuję mapy do gier FPS Counter-Strike, Quake itp. i przydała by się wizytówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 Nie chcę być trollem, bo przeczuwam, co tu się święci... ale zapytam... budżet godzinowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark.vertex 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 Ja nie mam pojęcia ile czasu to zajmuje, ale wiem, że jest też sporo oszustów biorących gotowy szablon zmieniających tylko logo. Głównie to webdesigner wycenia swoją pracę, nie mam rozeznania ile kosztuje roboczogodzina i ile ktoś jest w stanie wykonać w tą roboczogodzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2015 http://themeforest.net, coś może znajdziesz, unikalny szablon za 100 zł to ciężki temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Jędrzejczak 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2015 Za stówę mogę odsprzedać szablon DIVI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2015 Witam, Wykonam szablon, cena 800 zł. Cena za wizytówkę - osobna, do uzgodnienia. Pozdrawiam Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach