Piotr Fraszczak 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) Witam otoz posiadam maszyne w ovh ( soyoustart ) o parametrach: Intel Xeon E3 1225v2 4 c / 4 t 3.2 GHz+ 32 GB 2x 2 TB SATA E3-SAT-2 Serwer mial mi sluzyc do rozkrecenia hostingu Minecraft, niestety mnogosc ofert na rynku nie pozwala wybic sie w tej dziedzinie, dlatego chcialbym zagospodarowac serwer w jakis inny sposob. Moja propozycja jest taka ze moglbym wynajac czesc serwera w postaci VPSa. Posiadam 3 IP, dlatego moglby np. podzielic na 3, dwa VPSy wynajac ,a jeden zostawic sobie. Serwer stoi na PROXMOX takze moglbym taka czynnosc wykonac. Jezeli ktos ma inny pomysl jestem otwarty na oferty. Cena do Uzgodnienia. na PW, gg: 1744322 lub mailem: admin@cienie.eu Edytowano Luty 24, 2015 przez Piotr Fraszczak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 Pod MC to raczej serwer na dyskach SSD jest wskazany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Fraszczak 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 ==> NIEAKTUALNE <== Prosilbym o zamkniecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach