Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 Witam, Być może ktoś miał taki sam problem, przygodę związaną z zapisywaniem się ostatnich 3-5 wyszukań (fraz) w google, które były wpisywane na PC i pokazują się przy połączeniu się telefonu z internetem (w google widać ostatnie frazy jakie były wpisywane na PC). Tak samo się dzieje z częścią pobieranych obrazków na PC, które widać lub część z nich jest również na telefonie. Telefon łączy się poprzez WIFI (ten sam internet co na PC). System na telefonie Samsung Galaxy S IV (S4) to Android. Czy jest jakaś szansa aby to wyłączyć? Może w opcjach sieciowych telefonu bądź coś w aplikacji google (myślę, że to przez tą apkę - chociaż na mojej Motoroli Defy nie występuje ten problem). Mam nadzieję, że opisałem to w zrozumiały sposób. Jeżeli nie to proszę dać znać i opiszę to bardziej, dopiszę brakujące informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 https://support.google.com/websearch/answer/465 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 Dzięki wielkie. Stawiam zimne piwo/colę (co wolisz) - akurat jest weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Soba 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 O wielkie dzieki też mnie to trochę denerwowało że frazy wpisywane na kompie były w przeglądarce na fonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach