feem 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2015 (edytowany) Witam wszystkich forumowiczów,Jestem właścicielem oraz graczem drużyny Lescott.eSports. Przejdę odrazu do sedna sprawy Jesteśmy zgraną 5'tka która aktualnie posiada drużynę tylko w CS:GO, ale mamy zamiar założyć multigaming,jednak do tego potrzebujemy sponsorów/współpracy z różnymi firmami.Osiągneliśmy min. 1/8 turnieju ESL Go4CS, 2 miejsce w turnieju organizowanym przez Ekipa z CS:GO oraz byliśmy wdrabince finałowej Fantasy Expo Challenge.Zwracamy się do państwa o formę współpracy, min. serwery do gry, strona www oraz serwer TS3.Mamy gotową strone, domenę oraz layout.Oferujemy od siebię osiągniecia w niedalekiej przyszłosci, reklamowanie waszej firmy na naszych koszulkach( banner na tylniej strony koszulki ), w nickach graczy( adres strony internetowej, nazwa firmy etc.) przy turniejach oraz na naszej stronie internetowej.Oczywiście jak za dużo wymagamy, to możemy zmienić warunki na Pańskie.Rozważymy każdą ofertę współpracy.Pozdrawiam Edytowano Luty 20, 2015 przez feem (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2015 Budżet 500 zł? To po co sponsoring? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feem 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2015 Wybacz, nie mogłem tworząc temat dać 0. Poprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2015 Napisz do mnie jeżeli chcesz współpracować z portalem Mogę zaoferować serwer ts3, serwer cs:go i hosta na www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYGO.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2015 Również zainteresowany. Proszę o więcej szczegółów na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feem 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2015 napisałem do was, dalej aktualne @upupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Swiezu 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) Cześć. W kwestii współpracy, zapraszam na gg Podałem na pw. Edytowano Luty 24, 2015 przez Swiezu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2015 nadal aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach