arevio 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Dobry wieczór, Poszukuję do współpracy osobę a dokładnie wspólnika który ma wizje na przyszłość i pozytywnie nastawia się na opcję zarobku na internecie. Posiadam pełen profesjonalny skrypt ogłoszeń,domenę,hosting i chcę rozwinąć portal z darmowymi ogłoszeniami - włożyłem już trochę kasy w to ale obecnie pracuję i potrzebuje kogoś z kim mógłbym prowadzić i bawić się w takie biznesy. Od osoby oczekują pełnego profesjonalizmu i poważnego podejścia do sprawy - OSOBĄ PONIŻEJ LAT 18, DZIĘKUJE ! Posiadam bardzo duże doświadczenie w promocji i marketingu ale jak i również w sprzedaży usług więc mam pomysł na portal itp. ale potrzebuję kogoś kto ogarnia również system biznesu lub jest w stanie się doedukować - Oferuję nawet minikurs wprowadzający do wszystkiego. Zależy mi na szybkim starcie więc Zapraszam osoby zainteresowane do kontaktu na adres e-mail: Kontakt@arevio.pl Pozdrawiam Łukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Od osoby oczekują pełnego profesjonalizmu i poważnego podejścia do sprawy - OSOBĄ PONIŻEJ LAT 18, DZIĘKUJE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Kiedyś popularniejszy był odwrotny błąd: -om zamiast -ą. Nadkorekcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach