Shaderso 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Jak w temacie. Proszę o kontakt od osób którym ten silnik jest dobrze znany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Za 11 zł to ci nikt tego nie napisze. Konkrety, bo ostatnio w 3 dni naklepałem 1600 linijek w C na plugin do klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shaderso 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Za 11 zł to ci nikt tego nie napisze. Konkrety, bo ostatnio w 3 dni naklepałem 1600 linijek w C na plugin do klienta. Wpisałem tam obojętnie co ważne aby temat przeszedł, jeżeli jesteś zainteresowany napisz na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Wpisałem tam obojętnie co ważne aby temat przeszedł, jeżeli jesteś zainteresowany napisz na pw. Nie, to ty jesteś zainteresowany. Poproszę konkret, albo w temacie, albo na PW, ale najlepiej w temacie, żeby inni też zweryfikowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shaderso 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Nie, to ty jesteś zainteresowany. Poproszę konkret, albo w temacie, albo na PW, ale najlepiej w temacie, żeby inni też zweryfikowali. Napisałem na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OneDistrict 12 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 (edytowany) Jesteś nieprzyjemny, bo absolutnie nie liczysz się z tym, że to najzwyczajniej w świecie irytuje tych, którzy mają na względzie zlecenie. Edytowano Luty 19, 2015 przez OneDistrict (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shaderso 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Jesteś nieprzyjemny, bo absolutnie nie liczysz się z tym, że to najzwyczajniej w świecie irytuje tych, którzy mają na względzie zlecenie. dokładnie.. mogliby to zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach