gostomski 4 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Witam wszystkich, Poszukuję w sieci odpowiedzi na moje pytanie, ale niestety albo źle szukam, albo nikt tego nie robił. Mam problem z EXIF ( Chciałbym przekompilować PHP zgodnie z sugestią: If you can compile PHP from source, increase the value of MAX_IFD_NESTING_LEVEL in the exif.c file. I raised it from 100 to 200 and it appears to have fixed the problem. Czy ktoś ma wiedzę czy i jak da się to wykonać z Panelu WHM przy wykorzystaniu EasyApache? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 W przypadku easyapache, WHM pobiera sobie wszystkie pliki samodzielnie ze swojego serwera oraz sprawdza sygnatury, więc tutaj raczej nic ręcznie nie poprawisz, chyba, że szybko via SSH między rozpakowaniem a kompilacją :-)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gostomski 4 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Dzięki, tak sądziłem, jednak zawsze warto dopytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach