Kroplas57 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Witam, chciałbym abyście ocenili moje forum www.WebKiller.pl pod względem graficznym oraz tematyki Edytowano Luty 18, 2015 przez Kroplas57 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Na pierwszy rzut oka oczoj**ne i header zdecydowanie jest zbyt duży. Co do tematyki no to powiem ci tak, na esport nie ma brania w polsce, bardzo mało osób się tym interesuje sam wiem z własnego doświadczenia także ciężko będzie ci się wybić, są pewne dziedziny które są w miarę interesujące, ale tą nisze wypełniają już inne serwisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Najpierw skupiłem wzrok na nazwie domeny , skojarzenie miałem jedno - strona organizacji hakerskiej która oferuje usługi takie jak przeprowadzanie ataków ddos na zlecenie czy włamy na stronę Potem doczytałem , że to o e-sporcie. No nic , jak treść będzie ok na forum to i nazwa domeny się przyjmie. Co do wyglądu - dla mnie za ciemno , moje oczy wolą bardziej pastelowe tła i kolory , no ale to kwestia gustu czy przyzwyczajeń. Powodzenia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kroplas57 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Najpierw skupiłem wzrok na nazwie domeny , skojarzenie miałem jedno - strona organizacji hakerskiej która oferuje usługi takie jak przeprowadzanie ataków ddos na zlecenie czy włamy na stronę Potem doczytałem , że to o e-sporcie. nazwa była wymyślona na podstawie tego że w grach tym bardziej eSportowych głównie się kogoś zabija z miecza, pistoletów albo jakimiś czarami dlatego web (internetowy) killer (zabójca) w wolnym tłumaczeniu dzięki za komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYGO.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 (edytowany) Kurcze, wieje mi troszkę amatorstwem - w każdym znaczeniu tego słowa. Jako tako, forum ogólnie wydaje się przyjemne dla oka. Tak jak wyżej chłopaki wspomneli - domena, nie jest zbyt odpowiednia do tematyka, a tymbardziej związana z metoryką projektu. W każdym razie życzę dużo owoców Edytowano Luty 19, 2015 przez MYGO.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andrzejk67 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2015 Proponuje wziąć grafika niech poprawki wprowadzi i będzie ekstra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2015 Galaktyka w tle jest bardzo słabej jakości, a działy z grami mogłyby być domyślnie zwinięte, według mnie łatwiej szukałoby się tego, czego dany człowiek potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kroplas57 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2016 może ktoś teraz chciałby ocenić forum po prawie roku działania w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 to: Kto jest online [Szczegóły] 14 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 15 minut: 0 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 11 gości.Yahoo!, Google, Bing + to: Kto był dziś online [Szczegóły] Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 5 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: OneTouch, Pressure, RedShadow, ReklamiorzCMG, RX7 Mówi wszystko o forum. Nie ma na to popytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 Niby posty jakieś tam macie. Tyle że większość jest jeszcze z zeszłego roku, no i to co Westbam przekopiował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estom 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2016 ładne forum chętnie będę do was zaglądał od czasu do czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borabora 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2016 jeśli chodzi o wygląd, to fiolet trochę rozprasza ps. mozliwe, ze to tylko moja przypadlosc, ale nie przepadam za neonowymi kolorami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach