kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2015 (edytowany) Witam. Potrzebuje pomocy z CSS. Otóż posiadam dwie reklamy w poście (Wordpress) obok siebie wklejone za pomocą takiego kodu: <div style="float: left;"> KOD REKLAMY </div> <div style="float: right;"> KOD REKLAMY </div> Reklamy są po obu stronach postu, jest pomiędzy nimi mała szczelina, pomiędzy którą czasami dostaje się jakiś kawałek tekstu - chciałbym to wyeliminować, żeby pomiędzy reklamami była pusta przestrzeń. Jak mogę to zrobić za pomocą CSS? W jaki sposób zmodyfikować kod? Z góry dzięki za pomoc. Edytowano Luty 17, 2015 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2015 Google.pl -> css clearfix class Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2015 (edytowany) Dzięki. Kod <div> <div style="float: left;">KOD REKLAMY</div> <div style="float: right;">KOD REKLAMY</div> <div style="clear: both;"></div> </div> załatwił sprawę. Edytowano Luty 17, 2015 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Mam jeszcze jedno pytanie, a nie chce zakładać nowego tematu. Jak mogę zmodyfikować CSS, by reklamy nie zmieniały swojej pozycji np na tabletach? Żeby po prostu je "ucinało" zamiast zmieniało pozycje. Wystarczy zmniejszyć odpowiednio okno przeglądarki i wszystko będzie ładnie pokazane. Przykładowy post - http://goo.gl/UrjJGB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach