mrtea 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2015 Witam, Tak jak w temacie szukam rejestratora domen, który obsługuje domeny lokalne dla różnych krajów. Wymagania co do rejestratora: Stabilność usług Dobra cena rejestracji i przedłużenia Panel administracyjny, gdzie można sprawnie zmienić DNSy itd.,a nie coś co udaje panel. Kto najlepszy? Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2015 Ogólnie, OVH jest przyzwoite, ale nie mają wszystkich rozszerzeń (.hu, .cd) i panel nie pozwala na masowe zmiany dnsów dla wielu domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtea 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2015 Ogólnie, OVH jest przyzwoite, ale nie mają wszystkich rozszerzeń (.hu, .cd) i panel nie pozwala na masowe zmiany dnsów dla wielu domen. Jak nie mają to szukam kogoś innego Nie chce mieć domen u 5 różnych rejestratorów, bo nie ogarnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2015 Powodzenia w poszukiwaniach domen Democratic Republic of Congo. O ile mnie pamięć nie myli mieli jedną i zlikwidowali zastępując tld .cd ale nawet jak sprawdzisz dowolna domenę zawsze wyskakuje że jest zarejestrowana. Ciekawe? Więcej informacji tu: http://www.nic.cd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtea 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Znalazłem nazwa.info i domeny.pl Ktoś ma jakieś doświadczenia, który lepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Znalazłem nazwa.info i domeny.pl Ktoś ma jakieś doświadczenia, który lepszy? A sprawdzałeś w nazwa.info TLD .cd? , również sprawdzałeś to samo TLD na domeny.pl ? Pytam z ciekawości bo są firmy ,które dysponują dobrymi cenami ale również z wachlarzem dostępnych TLD w ilości około 500 i tam również jest problem z .cd . Sam byłem zainteresowany pewną nazwą i jakoś podane przez ciebie firmy tego nie oferują, przynajmniej pierwsza. Natomiast druga wyświetla informację: "Cena: nie ustalona" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 To ja wspomniałem .cd, nie OP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2015 W OVH kiedyś się rejestrowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach