MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2015 Hej, chciałbym wam przedstawić moją stronę internetową, na razie we wczesnej fazie beta. Jest dużo niedoróbek jeszcze i dużo się jeszcze w przeciągu najbliższego czasu zmieni, aczkolwiek chciałbym abyście pomogli mi w wyłapaniu błędów, które ja będę na bieżąco poprawiał. MazuLuka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2015 Strona bardzo wolno się ładuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2015 (edytowany) Fajna, tylko logo wygląda trochę jak... sklepu budowlanego. Oraz ta grafika w podkoszulku mało schlebiająca. Strona bardzo wolno się ładuje. OK. Półtorej sekundy to taki sobie wynik. Też uważam, że należy celować w pół sekundy. Ale bez przesady. Edytowano Luty 15, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2015 Mi się podoba, tak trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2015 Masz własny styl i działasz to najważniejsze, strona przejrzysta i czytelna. Obrazki z bloga muszą się ładować razem ze stroną główną? Mógłbyś je wrzucić do cache i wtedy zyskałbyś trochę na szybkości bo strona dużo nie waży. W sumie to tylko tulipany i most wydłużają ładowanie strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2015 Dzięki za pochlebne opinie, spodziewałem się jednak bardziej negatywnych, bo niedokończone, bo mnóstwo jeszcze błędów, bo nie ma RWD i tak dalej. Responsywność zostawię na koniec, gdy już skończę.Co do ładowania się strony, popracuję nad tym, dzięki @robson345 za wskazanie tropu, do którego się na pewno odniosę w najbliższym czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach