szetland 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2015 Witam serdecznie, jeśli temat już tutaj był gdzieś poruszany to znaczy, że nie udało mi się do niego dokopać, albo najzwyczajniej w świecie go przeoczyłem - za co przepraszam. Mam pytanie, czy ktoś z Was spotkał gdzieś system do "przypominania" o końcu ważności usługi, nie musi zaciągać danych z cP czy DA, bo w tym przypadku nie zda to egzaminu (długo by tłumaczyć). Nie potrzebuję kombajnu do koszenia poletka trawy o wymiarach 1m x 1m Klient - do niego kilka usług i termin ich wygaśnięcia + przypomnienie e-mail (bez FV bez systemu płatności itd.). Jeśli nikt się nie spotkał z takim narzędziem, proszę bardzo o przeniesienie tego tematu do działu, w którym będę mógł opisać dokładne funkcje i ewentualnie zlecić komuś napisanie takiego narzędzia. // serdecznie pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2015 Jeśli chodzi Ci o panel z klientami i przypomnieniem o terminie płatności to mogę napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2015 Sprawdź sobie: http://codecanyon.net/popular_item/by_category?category=php-scripts może cos ci z tego podpasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach