gucek012 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2015 Witam Serdecznie. Ostatnio zdecydowałem się na zmienienie serwera mojej strony, na nazwa.pl przekierowałem ją na adres ip nowego serwera i co najdziwniejsze nie zmienił się adres docelowy strony, ponieważ wcześniej ustawiłem sobie żeby przekierowywało od razu na livecraft.pl/sklep i na nowym hostingu to zostało. Co najdziwniejsze wcześniej przekierowałem IP i wszystko działało ok, potem samo się zmieniło na stare DNS i znowu przekierowałem na IP i nagle samo przechodzi na livecraft.pl/sklep. Ktoś wie co z tym zrobić ? Serdecznie Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Luty 7, 2015 Odczekałeś przysłowiowe 30h? Świeżo po zmianie DNSów takie kwiatki mają prawo mieć miejsce . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2015 U mnie nie przekierowuje na /sklep, więc pewnie masz to w cache. Wyczyść cache przeglądarki i sprawdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gucek012 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Generalnie minęło tylko parę godzin, ale czemu jak przekierowałem za pierwszym razem to było dobrze, nagle wróciło na stare DNS, znowu zmieniłem i jest źle... Nie było tematu, faktycznie cache, firefox... przepraszam za kłopot Edytowano Luty 7, 2015 przez gucek012 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach