mat94 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) Domenę mam w nazwa.pl. Chcę dodać DNS'y serwera www w zaawansowanej konfiguracji DNS. Jak mam to zrobić? Można zrobić przekierowanie rekordu A w domenie na serwer dedykowany i podpiąć DNS'y serwera www? Edytowano Luty 5, 2015 przez mat94 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) A gdzie masz serwer? Normalnie do hostingu od firmy powinneś dostać adresy serwerów nazw i panelu nazwy je zmieniasz. Edytowano Luty 5, 2015 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mat94 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2015 serwer mam w firmie hostinger.pl. Ale ja chce te dns'y podpiąć w zaawansowanej konfiguracji DNS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2015 Kto ci polecił najgorszy w skali kraju hosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mat94 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2015 Korzystam z darmowego serwera Ale wróćmy do tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2015 W tym sęk że tego nawet jakby dopłacali to nie warto.Spróbuj elektroda.eu, sanfre.eu, friko.pl, of.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach