zgred 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 poszukuje nadal dedyka w DE... łamię się między dwiema firmami ... Hetzner (DS5000) i IPX-server (oferta priv za 119EU/miech porównywalna konfiguracja) -> (czemu ich nazwa kojarzy mi się z Novellem ) Opowiedzcie prosze troszkę o ich support'cie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 A tak z ciekawości (sorry za ot), czemu nie bierzesz pod uwagę NetDIRECT ? Bo osobiście korzystam i moge polecić B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Popatrz może czego on potrzebuje. W Netdirekt nie dostaniesz Athlonów, Opteronów czy Xeonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 wlasnie - jakos nigy nie klubilem pentiumów ;P poza tym jeszcze potrzebuje remote backup, mam wlasny c[anel, support musi byc anglogadaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Miałem wrażenie że kiedyś pośrednik netdirect (exportal) oferował mi xeona, ale może mi sie zdaje Ok, koniec moich offtopic'ów. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach