pikustbg 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2015 Witam Poszukuje rozwiązania dla strony WWW jak i dla TS3 chciałbym mieć to pod jednym adresem WWW strona działała by najprawdopodobniej na joomla chodzi o to żeby jeden port był do TS3 - 40 osób max drugi port na stronę WWW Podpowie ktoś coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2015 Wspólny adres dla WWW i TS3 nie ogranicza Cię do stawiania obu usług na jednym serwerze. Poczytaj o rekordach SRV w przypadku TeamSpeak 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pikustbg 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2015 wiem. ale jak płacić to chyba za jeden hosting ? ":D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2015 Dowolny, przyzwoity VPS. Na przykład od OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2015 Tylko OMIJAJ SZEROKIM ŁUKIEM te VPS od OVH OpenVZ... Bo na tym stabilnego serwera nie postawisz. runabove jest ok testowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gucek012 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2015 @SanKen w 100% się zgadzam, nie kupuj w OVH żadnych VPS OpenVZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2015 W MintsHost też pod TeamSpeak'a nie kupuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2015 Ja mogę polecić Ci microvps.pl Nawet mają promocję test 2 tygodnie za 2.69 czy jakoś tak. Hostują mi mały serwer ts3. Sami konfigurowali itp. Bo jestem zielony w tym. Support szybko odpisuje. A ja jestem raczej z tych niecierpliwych Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2015 Serwery od microvps.pl spisują się świetnie. Z czystym sumieniem polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach