metrowy 18 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 Witam Co polecicie do nagrywania tutoriali itp z ekranu windows? Najlepiej darmowe pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 Polecam OBS - https://obsproject.com/- duża funkcjonalność i możliwości,a przede wszystkim program jest darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 hypercam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 Tylko żeby ten OBS jeszcze działał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 OBS w przypadku karty graficznej AMD bądź ShadowPlay, który jest wbudowany w sterowniki nVidii. Używam tylko ShadowPlay'a i narzekać nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 A ja ci mówię że u mnie nie działa i to pomimo tego że program jest w rodzimym języku. Jak go poprawnie skonfigurować żeby przechwytywał ekran i zapisywał do pliku, bo póki co to mam czarną plamę. I nie chce nic streamować ani wysyłać na yt czy inne serwisy, ani na żywo ani w czasie przyszłym - tylko nagrać sekwencję z gry w dobrej jakości i bez zawalenia dysku paroma GB sekwencją która trwa max 20 minut... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) ok dzięki , zaraz zabieram się za testy ps: jak kodeki ustawić żeby uzyskac kompromis pomiędzy jakością , a wagą pliku? właśnie nagrałem krótki filmik hypercamem i już jest 80 mega Przy dłuższych to pliki będą sporawe... Edytowano Luty 1, 2015 przez metrowy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 ok dzięki , zaraz zabieram się za testy ps: jak kodeki ustawić żeby uzyskac kompromis pomiędzy jakością , a wagą pliku? właśnie nagrałem krótki filmik hypercamem i już jest 80 mega Przy dłuższych to pliki będą sporawe... Dlatego później musisz go renderować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 OBS, tylko i wyłącznie. A jeśli ktoś nie potrafi skonfigurować to już jego problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 A jeśli ktoś nie potrafi skonfigurować to już jego problem. Bardzo pomocna rada Po złości ci powiem że w końcu udało się poprawnie przechwycić obraz. 36 sekund zajmuje 2,65MB, trochę mało ale jakość jest bardzo zadowalająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) no to napisz co i jak się ustawia , to się może komuś przyda Edytowano Luty 1, 2015 przez metrowy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) zapewne nie idealna jakość 7s filmik zajął mi 400KB sugestie zmian konfiguracji kodeka mile widziane Edytowano Luty 1, 2015 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach