Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2006 Mam prostego Logitecha i myślę o MX310 lub MX510.. co Wy na to? a Wy jakie macie myszki i czy jesteście z nich zadowoleni? ma być optyczna, przewodowa.. firmowa.. do 120-150zł.. B) i pytanie dodatkowe - czy używacie jakiejś podkładki pod optyczną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 białą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Manta wypełniona wodą z pływającą żabką A skąd to pytanie ? Może coś typu "powiedz mi jaką masz myszke a powiem Ci kim jesteś" B) Osobiście na przemian korzystam z tej mychy i TouchPad'a :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Ja mam optyczną firmy IBM i optyczną Della. Obie polecam, zaś co do podkładki, to owszem używam, aczkolwiek moimi gryzoniami to i nawet po kołdrze można jeździć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Mam prostego Logitecha i myślę o MX310 lub MX510.. co Wy na to?a Wy jakie macie myszki i czy jesteście z nich zadowoleni? Dobry wybor B) Ja mam mx500 i sobie bardzo chwale B) ma być optyczna, przewodowa.. firmowa.. do 120-150zł.. i pytanie dodatkowe - czy używacie jakiejś podkładki pod optyczną? Zadnych podkladek, tylko ograniczaja miejsce... Mx500 dziala normalnie na prawie kazdej powierzchni (w tym spodnie "na kolanie", oparcie fotela, sofa, dywan, panele, etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Mx 400 i jestem bardzo zadowolony, tak jak poprzednia działa na wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 MX700, bardzo fajna, ale farba po jakimś czasie się ściera Wersja robocza: http://skryptoteka.pl/desk.jpg Wersja weekendowa: http://skryptoteka.pl/desk2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Hehe myszke mam najtansza optyczna na paluszki , a druga optyczna a4 na kablu za jakies 30zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 @shive czy to mdk?B) ja posiadam Logitech M-BT96A, 'jeździ' rownież po wszystkim B) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Mandarynka stara jak świat (10.1). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Heh ja mam jakas parodie A4 tech'a ktora sie swieci na wszystkie strony Czy ja wiem czy taka stara ja pamietam jeszcze instalacje mojej mdk 9.2 ... B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mylith 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Logitech G1 - świetna mysz polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2006 Polecam jakakolwiek mysz(ke) Microsoftu. Uzywam od lat i wszystkie dzialaja bez zarzutu. A podkladka mowimy zdecydowanie NIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2006 Heh ja mam jakas parodie A4 tech'a ktora sie swieci na wszystkie strony tongue.gif Ja też mam coś podobnego bo dostałem razem z komputerem(3 lata temu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2006 najlepiej kupic rozowa, mokra, mloda i świeza ;]]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarkHost 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2006 Ja nie gram w gry wiec dobrej nie potrzebuje i mam jeszcze stara Easy Touch z kulka:) I sie odziwo bardzo dobrze jeszcze sprawuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2006 Ja też nie gram, ale mojego MX700 bym za nic nie oddał. Na teflonowych podkładkach to miód prawdziwy. @szirok: takie to dobre są nie kupowane tylko własne, oswojone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 A ja czasem gram i mam myszkę za 20zł z giełdy, a4tech, optyczna, bez podkładki na lekko chropowatej powierzchni i juz czasem zaczyna drapać w biurko ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2006 a ja mam deskopt logitech mx5000, a w nim mysz mx 1000. Daje rade. Poprzednia mialem Logitecha Mouseman Optical bezprzewodowa - tez calkiem fajna. Ale ta ma ladowarke, wiec jak sie konczy akumulator odstawiam na ladowarke na noc. Nie musze wyjmowac tych paluszkow, ladowac itd. Niestety w klawiaturze musze... Ale na szczescie te na dlugo starcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach