DreamPL 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2015 (edytowany) Szukam hostingu w Polsce z dobrą ochroną przed atakami DDoS (kilkanaście Gbps). Udostępniam usługi VoIP. Generuję ruch 300 Mbps upload / 100 Mbps download. Edytowano Styczeń 30, 2015 przez DreamPL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2015 hosteam.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2015 Pierwsza myśl, skontaktuj się z http://hosteam.pl/kontakt/po wycenę indywidualną rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 Ten ktos edytowal post, na poczatku mial napisane ze hostuje sie w hosteam i ze 'ponoc' ataki sa za duze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 Gdzieś mi się o uszy obiło, że ATMAN wprowadzał jakiś własny system antyddos, więc może warto do nich uderzyć?Może nie w ofercie eco, ale przy kolokacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 Na VoIP masz ddosy?!? Tego jeszcze nie widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 TeamSpeak is proprietary voice-over-Internet Protocol (VoIP) http://en.wikipedia.org/wiki/TeamSpeak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 Szukam hostingu w Polsce z dobrą ochroną przed atakami DDoS (kilkanaście Gbps). Udostępniam usługi VoIP. Generuję ruch 300 Mbps upload / 100 Mbps download. Koszt ochrony serwera to kwota na początek około 1000zł miesięcznie + kwota samego serwera. Jeżeli jesteś wstanie płacić takie pieniądze zapraszam do dalszej dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DreamPL 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 Koszt ochrony serwera to kwota na początek około 1000zł miesięcznie + kwota samego serwera. Jeżeli jesteś wstanie płacić takie pieniądze zapraszam do dalszej dyskusji Jestem w stanie płacić. Gdzieś mi się o uszy obiło, że ATMAN wprowadzał jakiś własny system antyddos, więc może warto do nich uderzyć? Może nie w ofercie eco, ale przy kolokacji? Interesuje mnie wynajem sprzętu. Ten ktos edytowal post, na poczatku mial napisane ze hostuje sie w hosteam i ze 'ponoc' ataki sa za duze. Tak. Właśnie później mi odpisali, że jeszcze mogą pomyśleć nad dodatkowymi zabezpieczeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 Czy Polska jest wymogiem skorzystania z usługi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DreamPL 1 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 Czy Polska jest wymogiem skorzystania z usługi? Tak. W ostateczności Niemcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach