maszynka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Właśnie serwer zaczął działać. Zastanawiam się nad zmian serwera bo użytkowników mam z Anglii, a linuxpl.com ostatnio bardzo kiepsko działa. EDIT: Pomyłka serwer nie działa, jedynie direct admin na porcie :2222 uruchamia się. Pad zaczał się około 12stej. Edytowano Styczeń 29, 2015 przez maszynka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Wysłałeś zgłoszenie do wsparcia technicznego? Może SKY miał problem przez ten okres z połączeniem? Edytowano Styczeń 29, 2015 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 Napisz do supportu, tu niewiele można ci pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Pisałem. W odpowiedzi dostałem że: "Mają problem techniczny z serwerem i ich technicy robią wszystko żeby go rozwiać. W ciągu dwóch godzin powinien zacząć działać."EDIT:@Mzone: Od ilu macie serwery obsługujące Drush (SSH)? EDIT2:Działa. Po około 2h. Edytowano Styczeń 29, 2015 przez maszynka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 Z ssh mamy tylko vps lub serwery dedykowane, nie oferujemy ssh dla hostingu wspoldzielonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach