protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Obecnie korzystam jedynie z google adsense, zarobki mnie zadowalają ale zawsze mogło by być więcej. Dlatego może ktoś ma doświadczenia z innymi (niekoniecznie polskimi) sieciami reklamowymi i jest w stanie coś polecić. Edytowano Styczeń 29, 2015 przez protoplasta (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cudarchitektury 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 witam, ja też poszukiwałem alternatywny dla adsense i znalazłem coś takiego - http://www.programy-afiliacyjne.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andynet 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 Najlepiej samodzielnie bez pośrednictwa zaproponować współpracę partnerską dostawcy. Musimy jednak przemyśleć jacy ludzie są w moim kregu, jakie mają potrzeby i co można by im zaproponować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 Tylko często jest tak że jeżeli nie jest się firmą to bez tego ani rusz, bo wiele osób chce faktury od firmy i inne duperele, a nie każdemu się opłaca ją zakładać jak np mi. Przez to nie udało załapać mi się na kilka projektów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smazbozena 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2015 Trzeba szukać na własną rękę, wtedy osiąga się dobre wyniki sprzedażowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2015 Znalazłem bbelements czy tam ibillboard, ale niestety trzeba mieć firmę aby tam dołączyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barbaradach88 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2015 Samemu trzeba szukać mówicie? Tylko ciężko coś znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Narhir 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2015 Pytanie jest bardziej natury takiej czy stronę masz po Polsku czy angielsku po angielsku jest więcej opcji tak myślę amazon affiliate np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach