zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 Witam Poszukuję VPSa którego zakupie w Warszawie coś takiego :: Cena do 15zł. 1 Ghz CPU 1024 MB RAM 10 GB DYSK 500 GB TRANSFER 512 MB Vswap OpenVZ Wirtualizacja Dostęp do SSH Automatyczna aktywacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 A może być Xen? Jeśli tak, to Tiktalik się nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 Ten hosting jakoś mnie zniechęca coś innego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 Ten hosting jakoś mnie zniechęca coś innego ? Zniechęca bo? Proszę rozwiń tę myśl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) w stopce masz https://microvps.pl/ Edytowano Styczeń 28, 2015 przez metrowy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) Ale MicroVPS nie jest z Warszawy chyba, że coś się zmieniło?Edit.Tzn. serwerów nie ma w Wawie Edytowano Styczeń 28, 2015 przez bjN (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 Ale MicroVPS nie jest z Warszawy chyba, że coś się zmieniło? Edit. Tzn. serwerów nie ma w Wawie Dokładnie, a nie mieszkam w polsce a np vps w hosteam idealnie ping 70 a w microvps mam od 110-150 Trochę lipa a w hosteam to nie opłaca mi się hostować serwerka ts3 za 25zł jak mogę to zrobić za 10zł np. u kogoś innego Po prostu trasa słaba jest do microvps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 Zobacz http://rootbox.com/najmniejszy pakiet +/- 21zł 1 vCPU 1GB RAM 10GB SSD 1TB transfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) Dostałem fajną ofertę, więc temat można zamknąć Edytowano Styczeń 28, 2015 przez zoxovsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 Ja polecam stabilny openvz z globalnetwork.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach