radexon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2006 Witam Potrzebuję tani dobry resseler. --------------------- Parametry: Pojemność: 3 GB Transfer: 40 GB konta pocztowe: bez ograniczeń bazy Mysql: 50 subdomeny: bez ograniczeń konta FTP: bez ograniczeń --------------------- Najlepiej tak jak w temacie do 150 zł / rok .Wiem że to nie dużo ale potrzebuję jako webmaster do stron które wykonuje dla firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2006 Reseller 40GB za 150zl rocznie? Chyba zartujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radexon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2006 Wiem. Ale zainteresowała mnie ta oferta: http://www.tani-hosting.net/reseller.html i ich ceny włąsnie. Nie znam tej firmy i nie wiem czy ona jest dobra ale cena mnie zaskoczyła trochę więc dlatego pisze czy ktoś za te pieniadze tez takie cos oferuje i solidnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2006 za te pieniadze tez takie cos oferuje i solidnego. Nie. To fizycznie niemożliwe. Zdecyduj się, albo oszczędzasz pieniądze albo oczekujesz jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radexon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 A coś do 200-250 zł na rok by się znalazło? Paramtetry podobne najwyzej transfer miesięczny mniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Jeśli tak z 2-3 razy mniejszy to może coś znajdziesz... ale co do jakości pewności nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radexon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 Aha ok thx to się będe musiał wtedy rozejrzeć i poszukać czegoś mniejszego za ta cene ale głównie mi chodzi o jakość bo nie chce żeby coś padło po miesiącu lub pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach