protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Szukałem podobnych tematów, ale znalazłem jedynie takie które powstały kilka lat temu, więc pragnę niego odświeżyć wątek i chciałbym, aby każdy kto zna się w miarę na temacie wniósł coś do dyskusji. Głównie chodzi mi o śledzenie zachowań użytkowników, skąd przychodzą etc., czyli coś pokroju Google Analytics, tyle że właśnie może jest coś ciekawszego. Nie do końca wiem jak wygląda sprawa z gemiusem, więc może ktoś podzieli się informacjami na ten temat, bo też zbytnio nie wiem jak się tam dostać. Znalazłem także coś od adobe co nazywa się Omniture i też nie mam pojęcia jak się tam dostać (zapewne trzeba płacić). Ale może wy sami macie coś sprawdzonego co pozwoli na skuteczną analize, ponieważ np. Analytics nie pokazuje dokładnych odesłań z fb, a czasami i for, więc nie jest idealny i oczywiście część osób ma to zablokowane, także ciężko o wiarygodny wynik. Edytowano Styczeń 27, 2015 przez protoplasta (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2015 piwik - http://pl.piwik.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2015 Piwik jest mi dobrze znany, ale właśnie może ktoś zna coś ciekawszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach