metrowy 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 Od zawsze kiedy pamiętam to wyszukiwarka jest podstawowym narzędziem jakiego używam na tym forum. I nie ma problemu jeśli chodzi o słowa kluczowe itp Ostatnio zacząłem śledzić posty/tematy userów wht - bo bywają i tacy co piszą mądre rzeczy i wogóle prezentują poziom wiedzy master level. No i jest kłopot - bo nie wyświetla wyszukiwarka postów/tematów starszych niż rok.... przykład user Archi http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=16767 Znaleziono 294 napisanych przez Archi (Wyszukiwanie ograniczone z 25-styczeń 14) czyli a ja bym chciał zobaczyć całą aktywność , od momentu rejestracji , da się? pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 Hej, da się. Zrobiłem na 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach