Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 Cześć, poszukuję panelu typu DirectAdmin ale żeby był darmowy Ktoś cos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 Zpanel, ispconfig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 Zapomniałem dodać że na Debiana 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_hosting_control_panels#Free.2FLibre_Control_Panels Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 VestaCP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 Macieju, zainstalowałem VestaCP. Niestety mam problem dodaniem nowej bazy. Nie ma hostów ;(Jak chcę dodać localhost komendą v-add-database-host mysql localhost root hasloTo wyskakuje mi Error: Connection to localhost failed I co bym tam nie wpisał nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2015 Odezwij sie na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2015 Dzięki, już sobie poradziłem.Zrobiłem reinstall serwera, wgrałem wszystko na nowo i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach