Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Witam, mam problem z instalacja serwera cs 1.6 na nozo panelu.Mianowicie : rm: nie można usunąć `/home/nozofiles/s4/server_files/cstrike/server.cfg': Nie ma takiego pliku ani katalogu cp: nie można utworzyć zwykłego pliku `/home/nozofiles/s4/server_files/cstrike/server.cfg': Nie ma takiego pliku ani katalogu Auto-restarting the server on crash Console initialized. Using breakpad crash handler Setting breakpad minidump AppID = 70 Forcing breakpad minidump interfaces to load dlopen failed trying to load: /home/nozofiles/s4/.steam/sdk32/steamclient.so with error: /home/nozofiles/s4/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory Looking up breakpad interfaces from steamclient Calling BreakpadMiniDumpSystemInit FATAL ERROR (shutting down): W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Appid -> 90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Sciągnołem paczkę Z appid -> 90.To właśnie ona nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Sciągnołem paczkę Z appid -> 90. To właśnie ona nie działa To nie jest problem w takim razie od NOZO. Spróbuj ściągnąć paczkę ręcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Nie da się pobrać Update state (0x61) downloading, progress: 39.67 (292827978 / 738158916) Error! App '90' state is 0x406 after update job. Masz może paczkę żeby podesłać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Próbowałeś kontaktować się z supportem Nozo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Tak, bez skutku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kbck 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 (edytowany) Te linijki to ze SteamCMD, zgadza się? Ostatnio pobierając 1.6 też miałem ten problem, za trzecim razem poszło. To coś po stronie Valve. Edytowano Styczeń 24, 2015 przez kbck (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaria 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Już próbowałem z 50 razy, nic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach