k2W 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 (edytowany) Cześć, Podejrzewam ze jest to drobnostka dla fachowca - dla mnie nie jest Co mam: - serwer dedykowany Kimsufi - zainstalowany Debian Wheezy (czysty,dziewiczy) - domena wykupiona w namecheap.com Czego oczekuje: - instalacja domeny na w/w serwerze za pomocą Nginx - napisanie - krok po kroku - prywatnego tutorialu jak to zrobić - komunikacja za pomocą e-mail;nie używam Skype itd Szukam osoby cierpliwej i wyrozumialej. Idiotą nie jestem ale fachurą także nie Płatność za usługę: - przelew bankowy lub PayPal Jestem wypłacalny,słowny i solidny. Zainteresowane osoby proszę o PW z propozycją ceny,wizji "jak to zrobimy"oraz kilku słów o sobie Pozdrawiam Edytowano Styczeń 24, 2015 przez k2W (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k2W 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 Temat nieaktualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k2W 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2015 Witam ponownie. Usługa została wykonana przez RafoX Jestem bardzo zadowolony z jakości usługi oraz z ceny. Szybki,miły,bezproblemowy kontakt oraz fachowe podejście do tematu. Przystępnie napisany poradnik (o co prosiłem w zleceniu). Zdecydowanie polecam RafoX do współpracy. Ja osobiście na pewno skorzystam jeszcze z jego usług. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2015 Również polecam zleceniodawca konkretny oraz szybko wypłacalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach