seomajster 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Witam Potrzebuje hostingu / małego vps z zarządzanym WHMCS (zabezpieczenie instalacji, pomoc w przypadku problemów z którymi sobie nie poradzę). Moje doświadczenie z whmcs jest zerowe, a będę musiał go używać do zarządzania klientami / płatnościami ( nie sprzedaje hostingu / domen / vps itp). Przeglądałem dużo ofert hostingu dedykowanego / vps z administracją i zastanawiam się czy w przypadku takich usług wsparcie wychodzi poza zarządzanie samym serwerem. Oferty mile widziane. Budżet:Celowo nie określam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Czy masz licencję WHMCS czy potrzebujesz vps-a z licencją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Nie mam jeszcze licencji, wiem że kosztuje bodajże 16 dolarów miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Przeglądałem dużo ofert hostingu dedykowanego / vps z administracją i zastanawiam się czy w przypadku takich usług wsparcie wychodzi poza zarządzanie samym serwerem. Oferty mile widziane. Generalnie administracja dotyczy obsługi samego serwera, oczywiście u nas nie ma problemu przygotowaniem umowy indywidualnej, która będzie dotyczyła obsługi technicznej WHMCS. W przypadku zainteresowania zapraszam do kontaktu z nami. Z serwerów zarządzanym polecam nasz hosting dedykowany: http://www.mzone.uk/pro-managed W pakiecie: - administracja serwera - panel Directadmin - kopia zapasowa - monitoring systemu (dwa niezależne systemy monitorujące) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach