Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 Czy jest jakiś druk wzór, książeczka, w której Pani z poczty polskiej będzie łaskawa mi wpisać, że przesyłka została taka i taka na adres taki i taki o numerze takim i takim nadana. Zależy mi na odpowiedzi w przypadku firmy jak i osoby prywatnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 Potwierdzenie masz w przypadku poleconego i paczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 Znalazłem chodziło mi o Pocztową książkę nadawczą wzór mam tutaj http://bip.zdkium.walbrzych.pl/public/get_file.php?id=144928 Ta książka nadawcza działa w przypadków listów a w przypadku paczek też tak można czy to zależy od poczty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2015 Wygeneruj w e-nadawcy listy nadawcze i książkę nadawczą (PKN). Ułatwi to Tobie pracę i osobie na poczcie. Listy przewozowe do paczek sami zapakują w tzw. kangurki. PS Na niektórych pocztach dali mi do zrozumienia, że nie powinienem korzystać z tego systemu, bo nie znają jego obsługi - a co mnie to interesuje, że pracownik nie został przeszkolony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach