teppic 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2015 Zlecę poprawienie kodu "Advanced meme maker" pod nowy projekt oraz wdrożenie dostarczonego przeze mnie loga i zmianę kolorystyki by jak najmniej przypominała domyślny wygląd. Mam już grafikę(nie pociętą) na podmianę. Chodzi mi już tylko o wdrożenie jej i co najważniejsze o pewną zmianę w zakupionym kodzie: wrzucane obrazy są pomniejszane by zmieścić się w "height" a mi chodzi o to by krypt nie zmniejszał ich "width" tak drastycznie(można to zobaczyć na mojej stronie: www.sitcomy.pl). Skrypt jest napisany we frameworku Yii i pozwala na dodawanie popularnych memów. Jednak ja chcę by to było coś innego niż memy. Po prostu screeny z seriali itd. z dowolnymi liniami dialogowymi dodawanymi przez userów. Dlatego też wybrałem ten skrypt a nie o wiele lepszy "9gagclone". Ten ostatni nie pozwala na dodanie więcej niż 2 linii tekstu. Stronę robię tylko dla siebie i nie by na niej zarobić dlatego to ogłoszenie zamieszczam tutaj. Dla zainteresowanych mogę udostępnić kod by mogli się mu przyjrzeć i ocenić czy jest możliwa taka edycja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach